Molière ...

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jasinski, René, 1898-
Format: Book
Language:French
Published: Paris, Hatier, 1969.
Series:Connaissance des lettres ; 11.
Subjects:
LEADER 01387cam a2200373I 4500
001 mig00004196124
005 19990601100437.4
008 740605s1969 fr b 000 0bfrem
010 |a  79429611 
015 |a F*** 
035 |a (OCoLC)00908756 
035 |a (WaOLN)mts0132728 
035 0 0 |a ocm00908756 
040 |a DLC  |c OUN  |d SER  |d m.c.  |d SER  |d TXM 
049 |a TXMM 
050 0 |a PQ1852  |b .J3 
092 |a 842.4  |b M73Z J31 
100 1 |a Jasinski, René,  |d 1898- 
245 0 0 |a Molière ... 
260 |a Paris,  |b Hatier,  |c 1969. 
300 |a 288 p.  |c 17 cm. 
350 |a 14.00F 
490 1 |a Connaissance des lettres,  |v 11 
500 |a Illustrated cover. 
504 |a Bibliography: p. 284-287. 
600 1 0 |a Molière,  |d 1622-1673. 
830 0 |a Connaissance des lettres ;  |v 11. 
870 1 9 |j 600/1  |a Molière, Jean Baptiste Poquelin,  |d 1622-1673. 
907 |a 1060206  |b 06-21-12  |c 05-24-10 
998 |a w  |b 05-24-10  |c m  |d a   |e -  |f fre  |g fr   |h 0  |i 1 
935 |a 155083 
945 |a 842.4  |b M73Z J31  |g 1  |i 33082002583366  |j 0  |l w4   |o -  |p $0.00  |q -  |r -  |s -   |t 0  |u 0  |v 0  |w 0  |x 0  |y .i10731726  |z 05-24-10 
999 f f |i e04e826a-0f41-4d71-bb5f-55d8f1e63125  |s 1d88d425-3d19-42c2-a590-5fc39baf3a21  |t 0 
952 f f |a Middle Tennessee State University  |b Main  |c James E. Walker Library  |d Main Collection - Walker Library - 4th Floor  |t 0  |e 842.4 M73Z J31  |h Library of Congress classification  |i Book  |m 33082002583366  |n 1