The Gibson story / Julius Bellson.

Bibliographic Details
Main Author: Bellson, Julius, 1905-
Format: Book
Language:English
Published: [Kalamazoo? Mich., 1973]
Subjects:
LEADER 00813cam a2200265 4500
001 ocm00694678
003 OCoLC
005 20131113125335.0
008 730723s1973 miua 000 0 eng
010 |a  73164608 
035 |a (OCoLC)694678 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d OCLCO 
049 |a TPJJ 
050 0 |a ML1015.G9  |b B45 1973 
082 |a 338.4/7/787050977418 
100 1 |a Bellson, Julius,  |d 1905- 
245 1 4 |a The Gibson story /  |c Julius Bellson. 
260 |a [Kalamazoo? Mich.,  |c 1973] 
300 |a 1 v. (unpaged) :  |b ill. ;  |c 26 cm. 
610 2 0 |a Gibson, Inc. 
650 0 |a Guitar. 
907 |a .b22426450  |b 11-14-13  |c 11-13-13 
998 |a p  |b 11-13-13  |c m  |d a   |e -  |f eng  |g miu  |h 4  |i 0 
994 |a Z0  |b TXM 
945 |a ML1015.G9  |b B45 1973   |g 1  |j 0  |l pr   |o -  |p $0.00  |q -  |r -  |s -   |t 0  |u 0  |v 0  |w 0  |x 0  |y .i20766245  |z 11-13-13