The Doris Lessing reader.

Bibliographic Details
Main Author: Lessing, Doris, 1919-2013.
Format: Book
Language:English
Published: New York : Knopf, 1988.
Edition:1st ed.
LEADER 00894pam a2200301 a 4500
001 ocm17841978
005 19990601151241.3
008 880404s1988 nyu 000 0 eng
010 |a  88012689 
020 |a 0394573072 
035 |a (OCoLC)17841978 
035 |a (WaOLN)mts0373447 
040 |a DLC  |c DLC  |d TXM 
049 |a TXMM 
050 0 |a PR6023.E833  |b A6 1988 
082 0 |a 823/.914  |2 19 
092 |a 823.914  |b L567di 
100 1 |a Lessing, Doris,  |d 1919-2013. 
240 1 0 |a Selections.  |f 1988 
245 1 4 |a The Doris Lessing reader. 
250 |a 1st ed. 
260 |a New York :  |b Knopf,  |c 1988. 
300 |a xi, 635 p. ;  |c 25 cm. 
590 |a 90-09468 
907 |a .b13044229  |b 07-07-15  |c 05-24-10 
998 |a w  |b 05-24-10  |c m  |d a   |e -  |f eng  |g nyu  |h 4  |i 1 
935 |a 384023 
945 |a 823.914  |b L567di  |g 1  |i 33082003355731  |j 0  |l w4   |o -  |p $0.00  |q -  |r -  |s -   |t 0  |u 6  |v 0  |w 0  |x 0  |y .i15925456  |z 05-25-10